Tuinaanleg Zwolle

Inschrijven nieuwsbrief? Klik hier!
Offerte aanvragen

Het laten aanleggen van een nieuwe tuin door een hoveniersbedrijf is veelal een heel persoonlijke en kostbare zaak dat u niet vaak in uw leven zult laten doen.
Het kopen van een andere auto zult u vaker in uw leven doen dan het laten ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin. Ook bij een auto zoekt u die auto welke bij uw (gezins)situatie past qua uitstraling, kleur, comfort, duurzaamheid, service, verbruik etc.. Zo is dat ook met een tuin die bij u moet passen qua sfeer, gebruik, budget, onderhoudsniveau e.d. 

Het vinden van een creatieve, goede en betrouwbare tuinontwerper / hovenier waarmee het klikt en met de beste prijs/prestatie is voor u hierbij prioriteit nummer één.

Sinds 1980 helpt ons hoveniersbedrijf mensen om voor die tuin te maken die past bij hun levensstijl, budget en onderhoudsinspanning. Wij realiseren tuinen voor ieder budget.


Hovenier met duidelijke afspraken vooraf:
Om te komen tot een goede tuin vormt het ontwerp de basis. Wij werken volgens een duidelijk en transparant stappenplan om te komen tot uw nieuwe tuin.

En als gecertificeerd Groenkeur hoveniersbedrijf bent u vooraf verzekerd van kwaliteit.
 
 
Service en garantie achteraf:
De realisatie van een goed aangelegde nieuwe tuin is een kostbare zaak en om uw investering te garanderen verstrekken wij:
 
  • Een unieke after sales service door het verstrekken van een 2 tal service beurten na aanleg.
     
  • Een unieke nakomingsgarantie tot 10.000 euro. Dit houdt in dat als wij onze garantie verplichtingen niet kunnen of willen nakomen dat bij een gegronde klacht dan altijd door een ander bedrijf de klacht zal worden verholpen.
 

Vakkundig en vertrouwt sinds 1980. Wij vertellen u graag meer.

Graag tot ziens in uw tuin.

Gerard en Mauritz Broekhuis 

myspace profile view counter