Offerte opvragen Tuinaanleg Zwolle

Inschrijven nieuwsbrief? Klik hier!
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor een nieuwe tuin.

Er zijn vele sites om verschillende offertes op te vragen bij verschillende hoveniers, doch geen hovenier kan exact de prijs noemen voor de tuinaanleg van uw nieuwe tuin als er niet eerst een tuinontwerp wordt gemaakt. En daar zit 'm nu precies de crux. De ene doet het ontwerp 'gratis' als die ook de tuinaanleg verzorgt, de ander vraagt € 150,00 en bij weer een ander kost het € 500,00.

U kunt verschillende mensen vragen een ontwerp voor uw tuin te maken doch er kan maar één bedrijf zorgen voor de tuinaanleg. Eén ding staat vast; een tuinontwerp is onontbeerlijk bij de aanleg van een nieuwe tuin.

Wij maken geheel vrijblijvend een schetsontwerp voor uw nieuwe tuin. Na een inventarisatie- en het kennismakingsgesprek wordt dan binnen 10 werkdagen het vervaardigde tuinontwerp + globale uitvoeringsraming bij u thuis gepresenteerd. Op basis hiervan besluit u of u al dan niet met ons verder gaat voor de realisatie van uw nieuwe tuin. Benodigde tijd voor een eerste gesprek ca. 1 uur.

Als u onderstaand uw gegevens invult en verzend dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

Alles in één hand van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud met bewezen gecertificeerde kwaliteit.

Niet alleen gemak maar ook voordeel voor u!


Om u een indicatie te kunnen geven wat uw kosten zijn voor de aanleg van uw nieuwe tuin of voor het renoveren van uw bestaande tuin hebben wij enkele gegevens nodig zoals:


Graag tot ziens in uw tuin! 
myspace profile view counter