Prijzen Tuinaanleg Zwolle

Inschrijven nieuwsbrief? Klik hier!
Offerte aanvragen

Wij maken tuinen voor ieder budget.

De kosten voor de aanleg van uw nieuwe tuin of verandering van uw bestaande tuin worden grotendeel door u zelf bepaald.

Veelal zijn natuursteen tegels kostbaarder dan betontegels en is een gazon goedkoper dan een terras of een border. Een houten paal de grond in om een schutting of pergola te maken is goedkoper dan deze paal op een betonvoet te zetten met een betonanker, doch dan gaat deze paal wel 50 jaar mee i.p.v. 10 jaar, ook hier geldt alle waar naar zijn geld. Een houten schutting kost minder dan een gemetselde muur, kortom heel veel wordt bepaald met welke materialen en op welke wijze een en ander wordt gerealiseerd.

Om u meer inzage te geven hoe de kosten voor een tuin worden opgebouwd kunt u gratis ons whitepaper downloaden over de kosten nieuwe tuin.

Wij hanteren de gedachte dat als je iets doet je dit beter goed kan doen. Als de totale investering te hoog is kan worden gekeken naar:
  •  fasering qua uitvoering,
  • zelf zaken uitvoeren, 
    of
  • fasering qua betaling.
Dit lijkt ons beter dan alles uit te voeren op een mindere wijze waardoor er een minder duurzaam resultaat ontstaat en u over enkele jaren met herstel of vervangingskosten krijgt te maken.

Vuistregel bij makelaar en/of banken: kosten tuinaanleg 5 tot 10% van de waarde van de woning. Voor verdere uitleg zie onze gratis te downloaden white paper kosten tuinaanleg.
myspace profile view counter